El nostre equip

Marc Garcia

Membre associat de la Societat d'Acupuntors de Catalunya (S.A.C.) i de la Asociación de Acupuntores de España (A.A.E.), i Diplomat en Medicina Xinesa per l'escola CENAC i per la Universitat de Nanjing (2011).

Educador Visual del Mètode Bates, certificat per l'Associació Italiana d'Educadors Visuals (AIEV) al 2008.

 

Joana Pedreira

Diplomada en Naturopatia per l’escola CENAC (2011).
Educadora Visual del Mètode Bates, certificada per l'Associació Italiana d'Educadors Visuals (AIEV) al 2008.
Mestre titulada per la EU Blanquerna.

Rafael Galindo

Soy un enamorado de la salud, el crecimiento personal y el arte consciente, para ello os ofrezco Ayana (fisiosteopatia y sonoterapia), Constelaciones familiares y del Ser, Masculinidad consciente, lectura de Registros  Akáshicos y el acompañamiento en la creación de el Tambor Chamánico y los Seres de lana.

Montse Llobet

Estudiosa de  l’astrologia transpersonal amb més de 10 anys d’experiència en interpretació de cartes astrals, com a eina d’autoconeixement i creixement personal per tal d’utilitzar al màxim les nostres capacitats.

Ramon Monsergas

Llicenciat en psicologia, musicoterapeuta de gent gran. Té estudis d’herbodietètica realitzats al Gremi d’herbolaris i dietètica de Catalunya. Fa un any que va entrar en contacte amb la Societat Catalana de biomagnetisme i magnetoteràpia  on s’ha format en aquesta disciplina mèdica innovadora i molt prometedora. 

Silvia Ojea

Terapeuta holística, ofereixo el Massatge Facial Lifting Japonés, Massatge Ayurvèdic, Tècnica Metamòrfica i Reiki.

Graduada a l'escola de Yoga y Ayurveda Shri Vivek de Barcelona.