El nostre equip

Marc Garcia

Membre associat de la Societat d'Acupuntors de Catalunya (S.A.C.) i de la Asociación de Acupuntores de España (A.A.E.), i Diplomat en Medicina Xinesa per l'escola CENAC i per la Universitat de Nanjing (2011).

Educador Visual del Mètode Bates, certificat per l'Associació Italiana d'Educadors Visuals (AIEV) al 2008.

 

Joana Pedreira

Diplomada en Naturopatia per l’escola CENAC (2011).
Educadora Visual del Mètode Bates, certificada per l'Associació Italiana d'Educadors Visuals (AIEV) al 2008.
Mestre titulada per la EU Blanquerna.

Clara Sabatés

Graduada a l'escola de “Yoga y Ayurveda Shri Vivek Yoga de Barcelona”, ofereixo el Massatge Ayurvèdic i les Classes de Ioga Integral. La meva formació és activa, rebo  tallers i cursos periòdicament i viatjo un cop l’any al Centre de Shri Vivek Yoga de la Índia.

Eva Gálvez

¡Llicenciada en Psicologia per la Universitat de Barcelona, i acreditada com a psicòleg sanitari pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya.
Màster psiquiatria i psicopatologia clínica, (Col·legi de metges de Madrid), i Postgrau psicòleg especialista en atenció a les dependències (Col·legi de psicòlegs de Madrid).
Postgrau psicòleg clínic infanto juvenil (Isep Barcelona) , i Postgrau en avaluació, diagnòstic i tractament en atenció precoç, 0-6 anys (Codex).

Cursant Màster Oficial Neuropsicologia Clínica. UOC Barcelona.

Gara Mora

Llicenciada pel Centre Superior d'Art Dramàtic-Escola d'Actors de Canàries, de Santa Creu de Tenerife. Pedagoga realitzant el CAP per la Universitat de Granada, curs (2004-2005).
Certificació acadèmica en la Formació de l'actor, Estudi Nancy Tuñón - Jordi Oliver a Barcelona (2008-2011). 
Des de setembre del 2010 realitza Treballs Socials com Pallasso d'Hospital amb l'ONG "Pallapupas" en diversos centres sanitaris de Catalunya.

Monitora del Mètode Abdominals Sense Risc®, certificada per Blandine Calais-Germain, França (2011). Des del 2012 imparteix classes de ASR® en diverses escoles de Barcelona.

 

 

Ramon Monsergas

Llicenciat en psicologia, musicoterapeuta de gent gran. Té estudis d’herbodietètica realitzats al Gremi d’herbolaris i dietètica de Catalunya. Fa un any que va entrar en contacte amb la Societat Catalana de biomagnetisme i magnetoteràpia  on s’ha format en aquesta disciplina mèdica innovadora i molt prometedora. 

 

Montse Llobet

Estudiosa de  l’astrologia transpersonal amb més de 10 anys d’experiència en interpretació de cartes astrals, com a eina d’autoconeixement i creixement personal per tal d’utilitzar al màxim les nostres capacitats.

María José Tomás

D'ofici auxiliar clínica, La María José és terapeuta de Massatge Californià certificada per l'escola "Spazio Masajes".

També està certificada en massatge aquàtic Aguahara per Alexander Siebenstern, i disposa del 1r Nivell de Reiki a l'escola I.S.M.E.T.

 

 

 

Silvia Ojea

Terapeuta holística, ofereixo el Massatge Facial Lifting Japonés, Massatge Ayurvèdic, Tècnica Metamòrfica i Reiki.

Graduada a l'escola de Yoga y Ayurveda Shri Vivek de Barcelona.